Pasta med pak choy, peberfrugt og bacon
Denne supernemme pastaret er både smækfyldt med smag og med gode grøntsager. Pak choy er sådan en asiatisk variant af sølvbeder eller kål, men retten kan også sagtens laves med spinat eller netop sølvbeder.
Jeg har arbejdet hjemme i dag, og til frokost lavede jeg denne dine lille pastasag. Konceptet er enkelt: Steg grofthakket pak choy sammen med bacon og rød peberfrugt og creme det hele af med lidt fløde til sidst – og så vend det hele sammen med friskkogt pasta og friskhøvlet ost.
Så nemt er det sådan set.
Sådan laver du pasta med pak choy, peberfrugt og bacon
Til 2 personer
4-5 stængler pak choy (eller brug spinat eller sølvbeder)
1/2 rød peberfrugt
30 g bacon – gerne en god tørsaltet en
1 spsk olie
2-3 spsk piskefløde
En håndfuld friskhøvlet parmesan
Groft peber
1. Vask og skær pak choy – både stænglen og bladene – i grove stykker. Skær peberfrugt i små tern. Skær bacon i grove tern.
2. Varm olie op på en pande og rist bacon heri, til den her fået farve. Tilsæt grøntsager og lad dem stege ved middel varme i ca. 5 minutter. Kom fløde ved, og kog fløden ind, så den cremer godt. Tilsæt evt. lidt pastavand.
3. Vend friskkogt pasta i og server straks drysset med ost og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Skriv et svar