Omelet med tomater, parmasan, rucola og avocado

Omelet på panden

Fra i dag af prøver jeg noget nyt. Jeg vil skrive lidt om dagens ret. Ikke som i dagens ret på en restaurant, men min dagens ret. Den ret, jeg har lavet hjemme i køkkenet. Til forhåbentlig glæde og inspiration. For husk, det er nemt at lave god mad – især når man sørger for at have det mest i køkkenet.

Der kommer forhåbentlig snart flere.

Omelet med tomater, parmasan, rucola og avocado

En ret baseret på, hvad jeg havde i køleskabet, og som jeg ved passer sammen.

Dagens indkøb: Ingen

Ingredienser til 2 personer

6 æg
1 dl mel
1 dl mælk
En håndfuld kørvel – eller andre krydderurter som estragon, rucola eller timian
1 dl revet parmasan
salt og peber

1 finthakket løg
2 tomater

1 avocado
En håndfuld rucala
Revet parmasan

Omelet - ingredienser

Så gør du sådan …

Pisk æggene med mælk, mel, salt og peber.

Tilsæt den hakkede kørvel (eller andre krydderurter)

Steg løgene i en smule olie i en pande til de er gennemsigtige.

Hæld æggemassen over og fordel tomatskiver på toppen.

Bag omeletten under låg ved svag varme i ca. 15 minuter eller indtil æggene er stivnet. Pas på med for meget varme, for så brænder æggene på.

Når der er et par minutter tilbage putter du ekstra revet parmasan oven på, som du lader smelte.

Server omeletten dækket med rucolablade, som bliver lækre nøddeagtige af varmen, og skiver af avocado, som også får en cremet konsistens fra den lune omelet.

Så let er det.

Omelet serveret

2 svar til Omelet med tomater, parmasan, rucola og avocado

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier