Salat med appelsin, glaskål og soja-honning-dressing
En enkel salat med appelsinstykker, fennikelfrø og glaskål – vendt med en dressing med olivenolie, soja og honning. Lækkert tilbehør til fx andebryster med appelsinsauce.
Denne enkle salat kan du bruge til mange ting. Jeg serverede den til en nyopfundet ret med andebryster, appelsin-cremefraiche-sauce og spidskål
Se opskriften på andebryster, appelsin-cremefraiche-sauce og spidskål
Opskrift: Sådan laver du salat med appelsin, glaskål og soja-honning-dressing
Til 4 personer
2 appelsiner
1 glaskål
1 spsk fennikelfrø
2 spsk olienolie
1 spsk soja (jeg brugte ponzu, en sojasauce med citron)
1/2 spsk honning
1. Skræl appelsinerne, del dem i både og skør bådene i mindre stykker.
2. Halver glaskålen og skær den i papirstynde skiver på et mandolinjern.
2. Pisk olivenolie, soja og honning godt sammen.
3. Vend appelsin, glaskål og fennikelfrø sammen med dressingen. Server til en enkel ret, fx med and.
Velbekomme!
Skriv et svar